BUDGETCOACHING

Lekker inkomen, toch geldzorgen?

Heb je last van stress vanwege geldzorgen?

Je hebt een leuke baan, een goed salaris en een gezellig huis.
Het gaat goed met jou en/of je gezin en je hebt fijne vriendschappen.

Maar wat niemand weet is dat je ’s nachts wakker ligt omdat je niet rondkomt met je salaris. Je let nog wel zo goed op? Waar blijft toch al dat geld? Hoe ga je straks een studie betalen of die enorme energienota….Je voelt je zeer ongemakkelijk van binnen en o jee zal het zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Je merkt dat je aan het einde van de maand iedere keer wacht op je salaris, je vult steeds vaker het ene gat met het andere en het wordt steeds moeilijker om je geldzorgen geheim te houden.

Je wilt graag geholpen worden, maar uit schaamte durf je er met niemand over te praten.

Wij hebben de oplossing

Ben jij toe aan échte verandering en klaar voor een nieuwe start? Wij gaan je helpen zodat jij weer overzicht krijgt in je financiën en weet hoeveel je te besteden hebt.

BEOOGD EINDRESULTAAT

EENVOUD EN OVERZICHT. Hoe fijn is het om meer inzicht in je financiën te hebben en eenvoud bij de praktische zaken. Bij MEANDER Support krijg je rust en houd je meer tijd over voor ontspanning. Het is voor iedereen die eenvoud en overzicht in het dagelijks leven wil.

OP WELKE DAGEN EN TIJDEN?

Tijdens het traject zijn we er voor je; bij vragen kun je altijd mailen en ontvang je binnen 1 werkdag een reactie terug. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 11.30 uur (m.u.v. dinsdag).

KOSTEN

Wist je dat er mogelijkheden bestaan om de kosten voor budgetcoaching vergoed te krijgen. We bespreken deze mogelijkheden graag met je.
Onze tarieven zijn conform ons uurtarief.

Denk je dat MEANDER Support jou coach is die je kan helpen om overzicht en rust in je financiën te krijgen, neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. We hopen je graag te ontmoeten.

DUUR

Samen bekijken we hoeveel hulp je nodig bent om rust en overzicht te krijgen en te houden in je financiën.

Aangesloten bij de brancheorganisatie voor bewindvoerders
nbbi

CONTACT MET MEANDER SUPPORT

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Op werkdagen tussen 9:00 uur – 11:30 uur

Met uitzondering van dinsdag.