HULP BIJ SCHULDEN

OPTIMALE BEGELEIDING

FINANCIËLE PROBLEMEN

Bent u in de financiële problemen gekomen of dreigen er financiële problemen? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een optimale begeleiding. Als u uw rekeningen niet meer kunt betalen, kunnen de problemen zich snel opstapelen. U krijgt aanmaningen of er staat een deurwaarder op de stoep. Misschien piekert u over geld of over uw financiën. Wij helpen u graag, zodat u weer inzicht en overzicht krijgt in uw financiën.

In het begin is vaak het ene gat nog wel met het andere te dichten. Maar in de meeste gevallen volgt een uitzichtloze situatie waarin incassobureaus en deurwaarders aan alle kanten proberen de vorderingen te innen. Er ontstaat een ingewikkelde situatie waar u zonder hulp lastig uit komt. Daarnaast legt dit alles een enorme druk op u en/of uw gezin. Stress en gebrek aan ontspanning kunnen zorgen voor psychosociale problemen. Bijvoorbeeld: uw relatie loopt stuk of u wordt ziek van de druk die op uw schouders ligt.

FINANCIËLE STABILITEIT GEEFT RUST

Om uit deze financiële problemen te komen helpen we u graag bij het regelen van uw schulden. De bedoeling van schuldhulpverlening is dat uw situatie stabiliseert, u weer licht ziet aan het eind van de tunnel en de druk die op uw schouders ligt vermindert. Hulp nodig bij schulden? Stel niet uit en neem direct contact met ons op!

In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en bespreken we gezamenlijk uw situatie en de mogelijkheden. Als u uw gegevens achterlaat dan bellen we u om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT MET MEANDER SUPPORT

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Op werkdagen tussen 9:00 uur – 11:30 uur

Met uitzondering van dinsdag.