INKOMENSBEHEER

DE INKOMSTEN EN UITGAVEN WEER IN BALANS

OVERZICHTELIJKE PAKKETTEN

MEANDER SUPPORT heeft drie overzichtelijke pakketten samengesteld. Van het meest eenvoudige pakket (Pakket A) tot een zeer uitgebreid totaal pakket (Pakket C). U kunt hieronder zien welk pakket het beste bij uw situatie past. Dit zullen wij uiteraard samen met u afstemmen tijdens het intakegesprek. Door onze brede ervaring en uitstekend netwerk kunnen wij u financiële zorg op maat leveren.

U kunt hieronder zien welk pakket het beste bij uw situatie past. Dit zullen wij uiteraard samen met u afstemmen tijdens het intakegesprek. Door onze brede ervaring en uitstekend netwerk kunnen wij u financiële zorg op maat leveren.

SNEL DESKUNDIGE HULP

Doordat bij het inkomensbeheer geen tussenkomst nodig is van de kantonrechter, is het mogelijk u op korte termijn te gaan helpen. Na aanmelding wordt met u een intakegesprek gehouden, waarin uw financiële situatie wordt besproken en een (voorlopig) budgetplan wordt gemaakt. Daarnaast wordt tijdens het intakegesprek de overeenkomst doorgenomen en ondertekend.

Jaarlijks leggen wij rekening en verantwoording aan u af over het gevoerde inkomensbeheer.

De kosten van het inkomensbeheer zijn afhankelijk van het pakket dat u kiest en moet u zelf betalen. Het is over het algemeen niet mogelijk om in aanmerking te komen voor bijzondere bijstand voor de kosten van het inkomensbeheer.

Aangesloten bij de brancheorganisatie voor bewindvoerders
nbbi

CONTACT MET MEANDER SUPPORT

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Op werkdagen tussen 9:00 uur – 11:30 uur

Met uitzondering van dinsdag.